WORKSHOP

Met zelfvertrouwen gesprekken voeren – analyseer je eigen gesprekstechnieken

 

Vind je het moeilijk om over je tarieven te onderhandelen? Om een lastig gesprek aan te knopen met je baas, of om zelfverzekerd over te komen tijdens een belangrijke vergadering? Of je nu ondernemer bent of in loondienst werkt, met zelfvertrouwen gesprekken voeren is van belang. Tijdens deze workshop analyseren we jouw eigen gesprekstechnieken en leer je hoe je deze nog beter kunt inzetten.

Door middel van een persoonlijke gespreksanalyse krijg je inzicht in je eigen gesprekstechnieken zoals pauzes, volume en intonatie én ontvang je tips over hoe je deze en andere technieken beter in kunt zetten. Het kan confronterend zijn om je eigen gesprekstechnieken onder de loep te nemen. Daarom werken we in een kleine, veilige groep. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met meer zelfvertrouwen in je eigen gesprekstechnieken en voer je zelfverzekerder gesprekken.

Let op: uiterlijk twee weken voor de workshop mail je een audio-opname van een echt gesprek naar sanne@gespreksadvies.nl. Dit kan een zakelijk gesprek zijn, of een gesprek tussen jou en je man/vriendin/vrouw/noem maar op.  Ik maak een transcript van een deel van de opname. Met dat transcript gaan we aan de slag. Zorg ervoor dat je minstens tussen de vijf en tien minuten audio naar mij opstuurt. De inhoud van het gesprek is niet van belang. Vraag uiteraard toestemming aan je gesprekspartner of je het gesprek mag opnemen.

Koop HIER je kaartje voor de workshop.

Wanneer: Vrijdag 26 april van 10.00 tot 13.00 uur

Waar: Al-Masoedilaan 146, 3526 GZ Utrecht