OVER SANNE

sb_oversanne3

Hallo, mijn naam is Sanne Bouman. Ik ben gefascineerd door gesprekken én het ondernemerschap. Ik wil andere ondernemers helpen met het groeien van hun bedrijf en daarom ben ik in 2016 Gespreksadvies gestart.

Ik woon in het prachtige Utrecht en ben regelmatig met mijn laptop te vinden in één van de vele koffietentjes in 030.

Het is mijn missie om aan de hand van een persoonlijke gespreksanalyse mensen zelfvertrouwen te geven in hun gesprekstechnieken. Wil je meer weten over gespreksadvies en me helpen mijn cafeïneverslaving te onderhouden? Leuk! Je kunt me mailen op sanne@gespreksadvies.nl, of vul het contactformulier op de site in.

 

 

 

KvK: 66111420

“Het gespreksadvies van Sanne heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn manier van vergaderingen leiden. Het leuke van dit inzicht is, dat ik met relatief kleine aanpassingen een mooi resultaat heb bereikt. Ik voel me prettiger en steviger in de rol van voorzitter. Waarbij ik in het verleden geneigd was om aan de overtuigingskant te groeien, was het voor mij verrassend om te merken dat taal en intonatie ook een enorme bijdrage kunnen leveren. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.” (Bianca Oude Nijhuis, manager ProRail)

“Ik hou van gesprekken voeren, en toch ondervind ik zo nu en dan wat moeite in het voeren van een zakelijk gesprek. Hier wilde ik meer zicht op krijgen. Toen ik Sanne’s flyer zag hangen dacht ik “Sanne, we need to talk!”.

Sanne is professioneel van het begin tot het einde. Onze contacten heb ik als zeer ontspannen en prettig ervaren. Ik ben heel blij met haar analyse in het rapport! Hierin is goed zichtbaar geworden hoe ik me tijdens een gesprek gedraag en wat ik nou eigenlijk echt zeg. Dank je wel Sanne voor de nuttige adviezen!” (Natasha~Rachel Numan, Shift-coach)

Top